DEUTZ / SAME / TYM

Catrysse NV is de verdeler van Deutz tractoren voor Ieper. Wij leveren en herstellen tractoren en andere landbouwmachines in een groot deel van West-Vlaanderen, van Ieper tot Veurne en van Langemark tot Heuvelland. SAME DEUTZ-FAHR is immers één van de marktleiders op het gebied van tractoren en landbouwmachines. Het merk heeft een hoge repuatie oop gebied van kwaliteit. NV Catrysse heeft vele jaren ervaring als verdeler en hersteller van Deutz tractoren en verreikers.

Wij verdelen tevens de tractoren van SAME en TYM. Beide merken behoren immers ook tot de groep SAME DEUTZ-FAHR. Deze groep is marktleider op gebied van landbouwvoertuigen. Welk type tractor, verreiker of ander landbouwvoertuig u ook nodig heeft, er is steeds een passende oplossing voorradig.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte!

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Meer info, klik hier

Landbouwmachines

Naast de verkoop van tractoren kan u bij ons ook terecht voor alle landbouwmachines en onderdelen. Ons team staat steeds klaar om nieuwe of bestaande machines aan te passen, te herstellen en te onderhouden.

Onderdelen kan u steeds bestellen via mypartspartner. Deze onderdelen zijn dan enkele dagen later beschikbaar in onze vestiging te Ieper.

webdesign & hosting - daviddesign.be